Blog

HomeBadkamerSani-Assist, bedrijfsprofiel van specialist in zorgsanitair

Sani-Assist, bedrijfsprofiel van specialist in zorgsanitair

Sani-Assist landelijk actief in levering en onderhoud van zorgsanitair

Sani-Assist is in het hele land actief op het vlak van zorgsanitair voor particulieren, bedrijven, scholen, kinderdagverblijven, sauna’s, zwembaden en zorginstellingen als verpleeghuizen en revalidatiecentra.

Sinds de oprichting in 2007 staat het Deventer bedrijf bekend om haar betrouwbaarheid, snelle en dienstbare levering, het hoge kwaliteitsniveau en een nauwkeurige plaatsing en afwerking.

Ruim assortiment voor aanpassingen in de badkamer

Sani-Assist verricht zowel de levering, installatie, onderhoud en reparatie van producten als hoog-laag baden, aankleedtafels, spiegels en verlichting op maat, douchebrancards, instapbaden, douchestretchers en aankleedtafels en andere badmeubels.

De markt voor aanpassingen in de badkamer zit sterk in de lift. Dit is toe te schrijven aan oorzaken als ouderdom en vergrijzing, een zorgbehoefte door bepaalde aandoeningen, overgewicht of een wens tot meer veiligheid in sanitaire ruimtes.

Sanitair niet alleen voor zorginstellingen en bedrijven, ook voor burgers

Mensen met een bovengemiddeld gewicht of met aandoeningen als diabetes en obesitas kunnen veel baat hebben bij een bad op maat, een extra brede douche-toiletstoel of andere hulpstukken om het verblijf in de badkamer aangenamer te maken.

Particulieren die in hun woning aangepast sanitair nodig hebben, kunnen dit in veel gevallen financieren via de WMO. Dit gaat vaak in combinatie met een bedrijf of een adviseur met kennis van zaken. Als erkend bedrijf hiervoor kan Sani-Assist de klant van dienst zijn.

Vaak vraagt aangepast sanitair dan ook om maatwerk en specialistische kennis. Ook is bij eventueel onderhoud of reparatie deskundigheid nodig.

Sani-Assist zet beste beentje voor tijdens corona

Naast klanten met een fysieke beperking heeft Sani-Assist veel klanten met een hogere leeftijd. Desondanks doet deze expert in bijzonder sanitair steeds meer online, met onder meer een website die uitgekiend is samengesteld voor de gebruiker op leeftijd. Hierop staat veel nuttige informatie met tips voor onderhoud, gebruik of vrijblijvend koopadvies voor zorg sanitair.

Ook in de coronatijd zet Sani-Assist extra in op informatie, advies en ondersteuning bieden. Het bedrijf wil hiermee graag toegevoegde waarde bieden, zeker als door corona het lastiger is om ‘ouderwets’ contact te hebben. Neem gerust contact op met Sani-Assist.

No Comments

POST A COMMENT